Drone met camera

Bij het aanschaffen van een drone met camera heb je de keuze uit diverse drones die uitgerust zijn met een kwalitatief hoogwaardige camera. Wil je geld investeren in een drone met camera en wil je zeker weten dat jouw investering positief uitpakt? Lees dan in dit artikel welke drie drones volgens ons de beste drones met camera zijn en kies één van deze drones om de beste drone met camera in huis te halen.

De Dji Phantom 2 Vision

Van alle drones met camera, is de DJI Phantom 2 Vision de beste drone met camera. Een groot voordeel van deze drone, is ten eerste het feit dat de drone zeer stabiel vliegt. Hierdoor is de drone niet alleen gemakkelijk te besturen, maar zijn luchtopnames ook altijd van goede kwaliteit. De reden dat de drone altijd stabiel in de lucht hangt, heeft te maken met het feit dat de DJI Phantom 2 Vision uitgerust is met een GPS moule en een zogeheten Naza-M systeem. Deze functies zorgen ervoor dat de drone altijd recht blijft hangen en terugkomt naar de basis als dit nodig is.

Een ander groot voordeel van de DJI Phantom 2 Vision, is het feit dat de camera van deze drone erg scherp is. Of je nu foto’s wil maken in de lucht of een haarscherpe video op wil nemen: alles is mogelijk met de scherpe camera van deze drone.

Parrot AR Drone 2.0

De tweede drone die je aan kan schaffen als je een drone met camera zoekt, is de zogeheten Parrot Ar Drone 2.0. De Parrot Ar Drone 2.0 kan verbinden met apparaten van Apple en van Android (in tegenstelling tot de Parrot Ar Drone 1.0 die enkel geschikt was voor Apple apparaten) en is erg gemakkelijk te besturen. Zoek je een drone met een scherpe HD camera die eenvoudig bestuurd kan worden met een smartphone? Dan is het aanschaffen van de Parrot Ar Drone 2.0 zeker een aanrader.

Hubsan X4 V2

De Hubsan X4 X2 drone is een drone met camera die binnen de categorie ‘mini drones’ valt. Het is één van de beste mini drones die over een camera beschikt en hierdoor erg geschikt voor beginnende vliegers die graag luchtopnames willen maken met een mini drone. Overigens is het belangrijk om te vermelden dat de camera niet zo goed is als de camera van de andere twee drones in dit artikel, waardoor de drone eerder geschikt is voor beginnende vliegers en niet voor professionals.

Thema door Anders Norén